Izvor:
23.03.2017 u 07:23
0

SVE ŽENE ŽELE RIJANINE ČIZME: A u prodaji će se naći tek za 6 meseci! (FOTO)

Samo što su čizme predstavljene na pisti, Rijana ih je već ponosno pokazala na svojim nogama! Osim u muzičkoj industriji popularna pevačica ima veliki uticaj u svetu mode, piše Elle.rs.

To nam je dokazala u poslednjem pojavljivanju u Parizu, kada je ponela Saint Laurent fantastične čizme sa kristalima koje dolaze iz kolekcije jesen/zima 2017.

Naime, samo što su predstavljene na pisti, kada je dizajner Entoni Vakarelo sabirao pohvale koje su dolazile sa svih strana, Rijana je već uskočila u njih i hrabro ih prošetala.

Zgodna pevačica sa Barbadosa je prvo na svom Instagram profilu podelila fotografiju čizama sa piste, a zatim je usledila još jedna objava, kada smo ih videli na njenim nogama, te shvatili da je Rihanna postala njihova ponosna vlasnica.

Kao što smo i očekivali, bilo je potrebno samo nekoliko sati da ih slavna pevačica predstavi uživo. Rijana je uparila čizmice sa iscepanim farmericama, Raf Simons duksericom i bajkerskom jaknom.

Osim ne na modnim portalima, na Instagramu su ubrzo usledile brojne pohvale za njen stil, kao i za savršen izbor čizama, za kojim su dame širom sveta poludele, a koje će se naći u prodaji tek za 6 meseci.

Izvor: Elle.rs
Foto: Instagram/badgalriri

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter