Izvor:
31.03.2017 u 18:27
0

MODNI SIMBOL PROLEĆA: Sa ovim cipelama, svaka kombinacija je dobitna i moderna! (FOTO)

Pored zumbula i lala, prvi vesnici proleća su svakako i dame u salonkama.

Onog trenutka kada možemo nositi cipele bez straha od hladnoće znamo da je proleće konačno stiglo. Uz to, dolazi lakša odeća, svetlije tkanine i lepe boje.

Ukoliko ovog proleća krenete u potragu za savršenim cipelama, verovatno ćete biti zbunjene raznolikom ponudom. U trendu su cipele sa četvrtastom petom inspirisane sedamdesetim godinama, modeli sa platformom, cipele sa niskom potpeticom, ali i naše omiljene cipele sa stileto petom.

Znamo da su cipele sa kvadratnom petom vrlo lepe i elegantne, ali cipele sa stileto potpeticom… Njih ne može ništa da pobedi! Stileto, bilo da su čizme, sandale ili cipele, daju i najobičnijoj odeći tu moć da izgleda neverovatno moderno i seksi.

Potrebna vam je samo majica i dobre farmerke, jer ovde stileto cipele igraju glavnu ulogu!

Izvor: Grazia
Foto: Instagram/mikael_int

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter