Izvor:
02.04.2017 u 09:31
0

VEČITI PROBLEMI OKO FARBANJA: Četiri nijanse koje odgovaraju svakoj ženi!

Ove četiri boje stoje svakom tenu…

Mi žene često volimo da menjamo boju kose i da eksperimentišemo sa našim izgledom. Često se držimo sličnih i proverenih nijansi, a kada su u pitanju nove i potpuno drugačije – ne možemo da se odlučimo. Sada se ne morate mučiti sa pitanjem da li će vam stajati ili ne, jer možete sa sigurnošću i potpunom slobodom isprobati neku od sledeće četiri nijanse:

1. Boja meda

Boja meda je nijansa koja ne spada niti u hladne, niti u tople tonove. Prilično je neutralna i čest je izbor mogih poznatih ličnosti. Možete ofarbati celu kosu, izvući pramenove ili je iskoristiti kao bazu za sledeća eksperimentisanja poput preliva i različitih tehnika farbanja. Stoji svakom tenu, bilo da ste tamnoputi ili imate svetliju kožu.

2. Čokoladna nijansa

Boja čokolade se može drugim rečima nazvati i idealnom nijansom smeđe boje kose. Stoji svakom tenu jer je suptilna i nije previše svetla niti tamna. Savršena je za prelazak iz crne i laka je za održavanje.

3. Bež

Pod bež boju spada nijansa pšenice koju najčešće možemo da vidimo. Ona je takođe neutralna i stoji svakom tenu, bilo da vam je koža hladnijeg ili toplijeg tona. Odlično stoji i tamnoputim damama i crnkama, pa je zato omiljeni izbor dama koje žele da posvetle svoju izuzetno tamnu kosu. Ova boja nikako nije dosadna, i kao i boja meda, može se koristiti i za pramenove, ombre, balejaž i ostale tehnike farbanja.

4. Zlatna nijansa

Zlatne nijansa, bilo da je u pramenovima ili preko cele kose uokviruje lice i ističe bronzanu boju koju svi volimo da dobijemo tokom godišnjih odmora. Ovom nijansom možete osvežiti kosu ili dodati dubinu plavoj boji.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter