Izvor:
02.04.2017 u 23:10
0

KORISTAN TRIK: Evo kako da razgazite nove cipele a da im ne promenite oblik!

Svima nam se desilo barem jednom da kupimo cipele koje su na "prvo probanje" udobne, ali zatim se nošenje istih pretvori u pravi pakao!

Nekad je uzrok ovome nekvalitetna obuća, a nekad se desi da oblik cipele jednostavno ne odgovara našem stopalu.

Ali, uz malu pomoć fena, najomraženiji problem sa obućom je prošlost!

Da biste razgazili novu obuću i sprečili pojavu žuljeva treba vam svega nekoliko minuta, kod kuće. Obujte čarape, a zatim i novi par obuće. Uključite fen i usmerite topli vazduh ka problematičnim mestima, tako da se ti delovi obuće zagreju.

Isključite fen i ostanite u cipelama dok se u potpunosti ne ohlade. Materijal će se raširiti taman toliko da ne pravi žuljeve, i postaće mekši i fleksibilniji.

Ako bude potrebe, ponovite postupak još jednom, mada oni koji su probali kažu da uspeva iz prve! Probajte i javite nam utiske!

Izvor:bktvnews.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter