Izvor:
03.04.2017 u 13:14
0

SVE VREME JE POGREŠNO PERETE: Ovaj TRIK će vam preporoditi kosu!

Iako će vam se učiniti da nema previše nauke iza pranja kose – izmokrimo kosu, nanesemo šampon i isperemo – ali ipak ima.
Sudeći po vrhunskom stilisti Ijanu Floriju, peremo kosu potpuno pogrešno i zbog toga narušavamo njeno zdravlje.

Ijan tvrdi da je ključno da kosu operemo dva puta. Mnogi misle da su uputstva na šamponima kao što je “nanesite šampon, isperite i ponovite” tu samo da nas nateraju da ga brže potrošimo, ali greše.

“Navlažite kosu i onda je operite dva puta šamponom bez sulfata. Prvi put neće biti mnogo pene, ali drugi hoće”, objašnjava on.

Flori tvrdi da je ključno da dva puta operemo kosu ako želimo da vidimo neverovatnu transformaciju.

“Kosa će vam biti jača, sjajnija i zdravija”, tvrdi Flori i dodaje da ta poboljšanja neće biti vidljiva preko noći, već za nekoliko nedelja, pa čak i meseci.

Razlog za ovo leži u činjenici da prvo pranje uklanja svu štroku i zbog otga je potrebno da je operemo još jednom kako bismo zaista osetili sve prednosti koje šampon nudi i kako bi one počele da rade.

Pritom, potrebno vam je jako malo šampona za pranje, pod uslovom da koristite kvalitetan.

telegraf.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter