Izvor:
26.05.2016 u 02:49
0

MODA ZA PRAVE DAME: Saznajte koje su pantalone hit ovog leta (FOTO)

Ako obratite pažnju na dame na ulicama svetskih metropola kao što su Pariz i Milano, jedna stvar će vam sigurno upasti u oči – svi nose pantalone širokih nogavica.

Bez obzira na to da li stoje visoko na struku ili je u pitanju plići model, u pitanju je klasičan model koji laska ženskoj figuri bilo da je u pitanju dnevna ili večernja varijanta.

Iako su u pitanju pantalone klasičnog kroja, velike nogavice nekima se mogu učiniti previše. U pitanju je trend koji je vladao modnim svetom pre nekoliko decenija ali je zaboravljen u korist skini modela. Međutim, sada se vraća u velikom stilu.

Ukoliko planirate večernji izlazak sa drugaricama idealna opcija jeste model sa skraćenim nogavicama koji ćete upariti sa elegantnim štiklama ili sandalama uz strukiran blejzer i elegantnu košulju.

Uvek gledajte da ostali komadi odeće koje izaberete ne budu previše široki jer ćete tako narušiti siluetu.

Odličan izbor može biti model koji stoji visoko na truku jer ga je vrlo lako kombinovati sa košuljama i običnim majicama koje možete uvući u njih. Ovaj model gotovo je idealan za svaki tip ženske figure.

Birajte modele nešto neutralnijih boja kao što su crna, plava, pa čak i bela i klonite se jarkih varijacija, pogotovo ako ove pantalone nosite na posao ili se spremate za neki zvaničan događaj.

Siluetu dodatno možete produžiti biranjem nešto dužih sakoa ili laganih jakni.

Na ovaj način će čak i najobičniji autfit izgledati drugačije i manje dosadno, pogotovo što ćete odskakati od svih ostalih devojaka u skini farmerkama.

Nemojte se stideti da vaš izgled dopunite nekim detaljima u jarkim bojama, pa čak i obućom.

U slučaju da ste nešto niže i mislite da vam ove pantalone neće laskati, izaberite model na vertikalne pruge koji će dodatno produžiti vašu siluetu.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/baggypants

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter