Izvor:
15.04.2017 u 03:19
0

OPREZNO SA PLAVOM SENKOM: Mini vodič kako je pravilno staviti!

Plava senka je ovog proleća ponovo u modi!

Iako se smatra da je plava senka odlika osamdesetih godina, jer se na prvu pomisao u vraćamo te godine kada se nosila u što jačoj boji na očima sa crvenim ružem i bujnom kosom, ona je ovog proleća pravi hit u svetu šminkanja.

Najlepša boja, koja se generalno smatra najsvestranijom jer ide uz sve tonove kože i stilove jeste prelivajuća plava koju možete pronaći u svim malo bojim kolekcijama. Predstavljamo vam tri jednostavna načina na koje možete da nosite ovu senku, a da izgledate moderno sa istaknutim očima.

Prvi izgled – Mačkaste oči možete kreirati uz pomoć ove senke tako što ćete ugaonom četkicom uz gornju ivicu trepavica, kao kada stavljate ajlajner izvući plavu liniju koja će u spoljnem delu oka blago ići ka gore. Pre nego što krenete sa šminkanjem, na četkicu nanesite prajmer sprej kako bi ste dobili maksimalan efekat.

Drugi izgled – Ovaj izgled je savršen za svaki dan, a toliko je jednostavan da ćete ga voleti najviše. Brzo se nanosi i ne zahteva nikakvu posebnu tehniku. Jednostavno ovu senku nanesite preko celog kapka, ravnomerno. Dodajte jedan sloj maskare na trepavice i spremni ste za izlazak – od posla i fakulteta do kafića.

Treći izgled – Možda mislite da neće izgledati lepo ali "smokey eye" u plavoj boji izgleda izvanredno! Uz gornju ivicu trepavica izvucite plavu liniju, a zatim na donjom još jednu ali tako da ide do pola oka. Sve spojite u spoljašnjem uglu oka, a možete dodati i na spoljni deo kapka malo plave senke za dramatičniji izgled.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Twitter/leydi_lovee

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter