Izvor:
28.05.2016 u 02:50
0

MODNA IKONA: Nekoliko dobitnih kombinacja SARE DŽESIKE PARKER (FOTO)

Holivudska glumica Sara Džesika Parker, ostaće upamćena po ulozi Keri Bredšo u filmu i seriji “Seks i grad“.

Oličenje dobitnih modnih kombinacija i u stvarnom životu i u pomenutoj seriji jeste Sara. Pored odlične linije i harizme koju poseduje, moda i trend su definitivno njen zaštitni znak. Postala je uticajna ličnost u svetu mode, jedna od slavnih lica za koju se smatra da ima stila, a časopisi su je često pominjali kao “najbolje obučenu ličnost iz sveta šou – biznisa“.

Bilo da je reč o opuštenoj, svakodnevnoj varijanti, ili nekoj elegantnijoj toaleti i prilici, Sari se retko kad mogu naći zamerke. Čuvena Keri Bredšo je osvojila srca mnogih pripadnica lepšeg pola, prvenstveno kao modna ikona.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/FootwearNews/marieclaireuk/Nesci/mlvc/beautyvice

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter