Izvor:
16.04.2017 u 07:46
0

RADITE POGREŠNO SVE VREME: Nanesite parfem samo na jedno mesto na telu i mirisaćete ceo dan!

Ako ne izlazite iz kuće bez nanošenja parfema, imamo loše vesti – verovatno ga nanosite potpuno pogrešno.
Sigurni smo da znate da parfem treba stavljati na vrat i zglobove jer ova mesta predstavljaju takozvane „tačke pulsa“ – područje na kom možete da osetite otkucaje srca.

Toplota koju telo otpušta na ovim tačkama može da pojača miris parfema i zbog toga verovatno propuštate da ga nanesete na neka važna mesta na svom telu. Ne znamo da li je Kit Harington znao za ovu foru, ali najbolje mesto za nanošenje parfema jeste pupak.

Stručnjaci tvrde da je pupak najbolje mesto za nanošenje parfema jer njegov oblik služi kao prirodno skladište za miris, a toplota tela će mu dozvoliti da se širi.

Ali nisu samo stručnjaci ti koji su ovo otkrili. Poznate zvezde kao što su Liv Tajler i Adriana Lima takođe se kunu u efikasnost pupka.

Ako želite da dodatno pojačate efekat parfema i njegovo duže trajanje, možete ga staviti iza kolena i unutar laktova.

S obzirom na to da se laktovi i kolena tokom dana stalno pomeraju, oni generišu dosta toplote koja će širiti opojni miris parfema.

Izvor: Noizz.rs
foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter