Izvor:
27.04.2017 u 03:05
0

VIDIŠ IH ALI IH NE VIDIŠ: Providne pantalone su novi modni trend!

Jedan trend sustiže drugi, pa je na red došao i plastičan džins. Na Tviteru su se pojavile brojne kritike praćenje čuđenjem zbog čega je nekome uopšte palo na pamet da kreira nešto ovako.

Vidiš ih, ali ih ne vidiš… Cena providnih farmerki je 90 evra (100 dolara). Mogu se nabaviti preko sajta pomenutog brenda na kojem je i objašnjeno zbog čega su ovakve pantalone nastale. Moto dizajnera je bio da naprave asne, providne pantalone ravnog kroja.

Ali uzalud ovo objašnjenje. Nije umirilo Tviteraše koje ovu društvenu mrežu prepljavljuju pitanjima i komentarima: "Providan džins! Definišite pojam džins".

Na slikama se vidi da kada obučete ove pantalone, izgledate kao da na sebi imate ogromnu providnu foliju. Verovatno nije udobno koračati u plastici. I da, temperature samo rastu, pa zamislite kakav je osećaj nositi ovaj džins na plus 40.

Pantalone su zbunile mnoge, izazvale negodavanje, ali će verovatno kao i sve na polju mode, pre ili kasnije naći kupce.

To što su se pojavile ovakve pantalone, nije iznenađenje samo za dobre poznavaoce mode. Kratke i duge providne čizme, koje se plasiraju već nekoliko poslednjih sezona, bile su njihova najava.

Halter čizme, među kojima je bilo i providnih modela. bile su samo korak do toga da se pojavi providna odeća.

Zna se i kome će se ovakve pantalone dopasti. Mislite na Kim Kardašijan Vest? Njoj će se sigurno dopasti, ali će sigurno osvojiti simpatije i njenog supruga Kanjea Vesta koji je dizajnirao kolekciju plastične obuće.

Izvor: nypost.com
Foto: Twitter/RTS_Magazin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter