Izvor:
16.05.2017 u 23:23
0

ZA JAKU KOSU: Uzmite ruzmarin i uradite ovo!

Tanka kosa za čas izgleda neuredno, jer se brzo masti i "lepi" za kožu glave, što znači da joj je potreban oporavak. Da biste je ojačali, ne morate da kupujete kozmetičke preparate koji sigurno imaju hemije, nego napravite sopstveni, prirodni. Probajte sa ruzmarinom, jer on hrani kosu, jača je, stimuliše rast i čini je blistavijom.

Pomešajte kašičicu ove biljke (sušene) sa kašikom kamilice i kašikom koprive, a zatim prelijte sa 100 ml vrele vode. U smesu dodajte kašiku voćnog sirćeta i ostavite da odstoji 20 minuta, a potom procedite. Operite kosu šamponom koji inače koristite, pa napravljenu smesu utrljajte u kosu i nemojte da je ispirate. Jednom nedeljno ponavljajte ovaj tretman.

Novosti
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter