Izvor:
18.05.2017 u 13:31
0

PROČITAJTE: Ove stvari nikako ne smete raditi pre INTIMNE DEPILACIJE!

Intimna depilacija je tretman koji može biti izuzetno bolan i neprijatan za većinu žena.

Uklanjanje dlačica sa Venerinog brega i prepona svakako se ne nalazi na listi tretmana u kojima uživamo, ali ukoliko ste ljubitelj savršeno glatke intimne regije, ova gnjavaža je praktično nezobilazna.

Pre nego što se uputite kod svoje kozmetičarke, pobrinite se da izbegnete ove tri česte greške:

Nemojte se brijati

Zaboravite na brijanje između dve depilacije. Najbolje je da dolazite na depilaciju na četiri do šest nedelja jer u suprotnom dlačice neće biti dovoljno duge.

Depilacija tokom menstruacije?

Depilacija u toku menstruacije nije najsrećnije rešenje, budući da su u ovom delu ciklusa žene najosetljivije na bol. Ipak, ako ste čvrsto odlučili da obavite ovaj tretman baš tokom onih dana u mesecu, stavite tampon i obavezno obavestite kozmetičarku o svojoj “situaciji”.

Ne dolazite oznojeni

Ukoliko ste na povratku iz teretane odlučili da svratite na depilaciju – odmah zaboravite. Znoj kozmetičarkama dodatno otežava posao, a i miris je neprijatan. Osim toga, trenje kojem je koža izložena još je gore kada ste znojavi, pa može doći do iritacije.

Izvor: savrsena.com
Foto: Facebook/Donji-Vesh-778542472195608

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter