Izvor:
04.06.2016 u 03:30
0

ZABLISTAJTE NA PLAŽI: Evo kako da odaberete kupaći kostim koji ide uz vašu figuru (FOTO)

Pripreme su već polako počele, a zahvaljujući poznatim glumicama i pevačicama mi već znamo na koje modele treba da obratimo pažnju.

Kupovina savršenog kostima često spada u jedan test sposobnosti. Između različitih stilova, krojeva i oblika, pronalaženje ponekad može biti veoma zahtevan zadatak jer kupaći zaista treba savršeno da odgovara obliku tela.

U najboljem slučaju, on sakriva nedostatke, i ističe sve ženske atribute.

Jednodelni

Ovi modeli su klasični, seksi, moderni i sofisticirani. Pri kupovini, veoma je važno izabrati dobru veličinu kako bi se kostim u potpunosti prilagodio telu i izdužio siluetu. Jednodelni kupaći može sakriti i neke nedostatke poput stomaka, ali i naglasiti ženske atribute. Ako se odlučite za ovaj model, budite sigurni da će vam on istaći samopouzdanje, držanje, i ostaviti dovoljno za maštu…

Bikini sa dubokim strukom

Modeli kupaćih kostima koji poseduju dubok struk su omiljeni među damama, jer oni vizuelno izdužuju vaše noge i celokupnu figuru, a posebno naglašavaju struk. Kod nižih žena, oni stvaraju privid figure oblika peščanog sata, a kod dama sa oblinama oni čine stuk tanjim. Pored toga, ovaj stil je veoma retro, a u isto vreme i mladalački. On će kod svake dame probuditii pinup devojku!

Trouglasti

Trouglasti bikini je i ove sezone nezaobilazan komad. On je jednostavan, sportski, ali izgleda veoma seksi. Ovaj stil takođe može da koriguje nedostake, a poznato je da vizuelno povećava grudi. Takođe, on odlično stoji i ženama sa većim oblinama.

Izvor: elle.rs
Foto: Instagram/ beyonse, bellahadid, alessandraambrosio, badgirl, solangeknowls

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter