Izvor:
21.05.2017 u 02:19
0

VREME JE ZA LETO: Evo kako da izaberete savršen kupaći kostim, skladno vašem telu! (foto)

Žene često zaborave na najvažnije stvari kod odabira kupaćeg kostima.

Leto nam se polako približava, a samim tim i suočavanje se večitom ženskom letnjom dilemom – kako odabrati idealan kupaći kostim.

Čini se da tržište nudi gotovo sve što ženama treba: dubok struk, plitak struk, na vezivanje, na kopčanje, trouglasti bikini mekanih i čvrstih korpi, kostimi koji prikrivaju nedostatke i ističu savršene delove tela, rese, karneri, različite vrste vezivanja…

Modni stručnjaci savetuju da pri kupovini bikinija najpre obratite pažnju na dve stvari – da li ti stoji dobro na zadnjici i da li odgovara tipu tvojih grudi.

Što se donjeg dela tiče, važno je da nije prevelik niti previše mali, da pokriva sve što treba i ne pomera se dok hodaš ili skačeš, a biranje gornjeg dela je malo komplikovanije.

Jabučast oblik tela – jednobojni gornji i šareni donji deo bikinija

Ako ste "jabučaste" građe, izaberite kupaći kostim čiji je gornji deo jednobojan, a donji šaren, poželjno sa zakrivljenom linijom sa strane koja će ostavljati utisak da ipak imate struk.

Široki bokovi – upadljivi gornji i jednostavni donji deo

Sa druge strane, žene koje imaju široke bokove treba da biraju kupaći sa upadljivim gornjim delom i jednobojnim, manje uočljivim, donjim delom.

Male grudi – upadljiv gornji deo

Ako imate male grudi, za vas su idealni ojačani trouglasti bikiniji ili push-up kupaći koji izgledaju poput grudnjaka. Ipak, ne treba preterivati sa jastučićima, jer će vaša mala "varka" na plaži biti lako uočljiva. Važno je da samo blago naglasite grudi. Dobar trik su i volani i šareni uzorci poput tačkica i cvetića koji će grudi učiniti vizuelno većim.

Velike grudi

Najveća greška je velike grudi "upakovati" u trouglasti bikini za dva broja manju – efekat je potpuno pogrešan. Delovaćete vulgarno, a ne ženstveno. Za vas su idealne dobre korpe koje pružaju podršku. Ukoliko želite da vizuelno smanjite grudi, poslužite se sledećim trikom – odaberite gornji deo u tamnoj boji i gaćice sa živahnim dezenom!

Stomačić – jednodelni kupaći

Ukoliko imate masne naslage na stomaku, jednodelni kostim će utegnuti i vizuelno smanjiti vaš stomačić.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter