Izvor:
24.05.2017 u 22:39
0

CELOG ŽIVOTA SU JE ISMEVALI ZBOG DEBLJINE: A onda je napravila neverovatnu transformaciju, evo kako! (VIDEO)

Ovo je jedna od najdivnijih transformacija koje ste ikada videli – i najinispirativnija je do sada.

Samer je oduvek bila "veliko dete". Sa samo 4 godine je imala skoro 46 kilograma. Lekari su je odmah upozorili da bi mogla da ima opasne posledice ukoliko nastavi sa ovakvim načinom života. Ali, ona je nastavila da se uvlači u taj začarani krug.

Konstantno su je ismevali, ali je vremenom naučila da se nosi s tim. Iako je spolja izgledala hrabro i samouvereno, iznutra se malo po malo uništavala.

U februaru 2014. godine je počela da se posvećuje svom zdravlju, lečenju i ishrani. Izolovala se od spoljašnjeg sveta i bila spremna da preduzme velike korake.

Nećete verovati koliko se promenila za godinu dana i to sve zahvaljujući prirodnim načinima mršavljenja, ishrani i fizički aktivnom životu.

Izvor: virealno.com
Foto: YouTube Printscreen/Day1 Million

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter