Izvor:
06.06.2016 u 16:34
0

NOVA LINIJA BIKINIJA: Sestre DŽENER u ulozi seksi modela (FOTO)

Kendal i Kajli Džener, lansirale su novu liniju bikinija, koja je konačno "ugledala" svetlost dana.

Pored toga što su se sestre našle u ulozi kreatora, sada su i rešile da sopstvenu liniju reklamiraju kao manekenke. Kendal i Kajli su vrele fotografije objavile na društvenoj mreži Instagram i potpuno zaludele najvernije fanove širom sveta.

Kendal je ispozirala u belom bikiniju na plaži, gde na slici kleči i izgleda vrlo izazovno i seksi, što nije ništa čudno za nju jer ona važi za jedan od najboljih supermodela na svetu.

Kajli je izabrala žuto – crni bikini koji po izgledu podseća na čuveni stil “Kevin Klajn“ veša. Kupaći je maksimalno istakao sve njen obline i vitku liniju.

Happytv.tv
Foto: Twitter/jhanillaa, Instagram/kendalljenner/kyliejenner

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter