Izvor:
11.08.2017 u 13:28
0

DA VAM LAK ZA NOKTE DUŽE TRAJE: Ovu stvar nikako ne smete da radite!

Bočicu laka za nokte ne treba tresti! Iako gotovo sve žene praktikuju ovaj metod kako bi promućkale boju pre nanošenja, misleći da će to olakšati lakiranje, svetski poznata manikirka Simča Vajthil kritikovala je tu naviku.

Naime, trešenjem laka vazduh se zadržava u bočici i tako nastaju sićušni mehurići zbog kojih lak na noktima nije gladak i besprekoran kakav bi trebalo da bude, pa se brže skida. Mehurići se mogu stvoriti i ako uzastopce četkicu guramo unutra i van bočice. Simča je otkrila svoj mali trik, koji će vam pomoći da lak traje duže, ali i da se lepše i lakše nanosi.

Pravilno ćete promešati lak u bočici trljajući je nekoliko sekundi među dlanovima.

Izvor/alo.rs

Foto/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter