Izvor:
15.08.2017 u 14:15
0

POTROŠILI STE ACETON? Na ovih 5 načina možete lako skinuti lak za nokte!

Koliko puta ste bili u situaciji da želite da skinete lak za nokte, a upravo si ostala bez acetona?

Ta situacija je svakako na listi jedne od najgorih, pogotovo ako imate sastanak ili razgovor za posao. Međutim, postoji način da to rešite i to veoma lako.

1. Tamniji lak za nokte

Nanesi sloj tamnog laka za nokte preko postojećeg laka i odmah ga skinite vaticom. Ponovite postupak dok ne skinete ostatak laka.

2. Pasta za zube

Nanesite belu pastu za zube na svaki nokat i trljajte četkicom. Pasta će postepeno dizati slojeve boje s nokta.

3. Sprej za kosu

Naprskajte nokat lakom za kosu i što pre skinite vaticom. Postupak napravite što brže jer lak za kosu može uzrokovati i guljenje noktiju.

4. Parfem

Navlažite vatu sa malo parfema i skidajte lak za nokte baš kao acetonom. Nastavite li sa laganim trljanjem, lak će se postepeno skidati.

5. Miks limunova soka i sirćeta

Ovaj miks je prirodan odstranjivač laka za nokte. Pomešajte kašičiću limunovog soka i sirćeta i dobro promešajte. Nokte zatim stavite u mlaku vodu 10 minuta, a zatim natopljenom vaticom trljajte nokat dok ne odstranite lak.

Kurir.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter