Izvor:
15.08.2017 u 15:07
0

OVOG LETA U TRENDU SU HALJINE KOJE KRIJU NEDOSTATKE I LASKAJU SVAKOJ FIGURI: A ovako ih nose naše poznate dame!

Nije lako ovog leta obući se moderno, a da vam istovremeno bude prijatno – bez pertlica, pojaseva i ostalih dodataka koji stežu i otežavaju disanje, i da stalno ne razmišljate da li vam se vide naslage na butinama i onaj celulit koji vučete još od zime. Zato je ovaj trend obradovao mnoge dame, a i domaće zvezde su ga rado prigrlile.

Haljine su definitivno najpraktičniji odevni komad koji bi svaka žena trebalo da ima u garderoberu, a dobra vest je da se ovog leta nose lepršavi, duži modeli, koji ne ističu nijednu nesavršenost na telu i mogu da se nose čak i na posao.

Košulja-haljine poput ove koju nosi glumica Anđelka Prpić apsolutni su hit leta, a naročito su popularni modeli na pruge. Zbog dužine i rukava možete je nositi čak i na posao, uz ravne sandalice i pleteni ceger.

Kakvo je to leto bez bele haljine? Prijatne i lepršave, slažu se uz sve, a jedino na šta treba da pazite je da materijal bude malo deblji kako se ne bi video veš. Ili jednostavno obucite podsuknju ispod i – problem rešen! Otkačeni rukavi sa karnerima su veliki hit, a osim što su moderni, prikrivaju i jastučiće na nadlakticama koje imaju mnoge žene.

Modeli sa spuštenim ramenima svima dobro stoje, a romantičan print čini Rozginu haljinu savršenom za letnje izlaske. Haljina koju nosi naša zgodna pevačica ima jako atraktivan print koji odmah privlači pažnju, a svilenkasti materijal čini je svečanom i senzualnom.

izvor/stiklaipatika

foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter