Izvor:
16.08.2017 u 15:42
0

NAJBOLJE GAĆICE ZA SVAKI OBLIK GUZE I TELA! Koje vama odgovaraju?

Ženama sa oblinama i većim grudima odgovaraju gaćice srednje visokog ili visokog struka, dok one koje su atletske građe treba da biraju "push-up" topove i tanga gaćice.

Peščani sat, oblik jabuke i velike grudi

Za dame sa ovim figurama potrebni su brushalteri sa dobrom potporom, nešto jačim bretelama i odgovarajućim korpama. To znači da one moraju da pokriju cele grudi da bi dobili lep izgled i da bi sve bilo na svom mestu. Što se tiče gaćica, idealne su one srednje visokog ili visokog struka.

Oblik kruške

Oblija stražnjica i manje grudi su karakteristike ove figure. Birajte "push-up" grudnjake. Možete da nosite i lepe čipkaste brushaltere sa žicom koji će vam osigurati udobnost, a i izgledaju odlično. Za vas su idealne gaćice ili brazilski model ili pamučne tange.

Atletska figura

Za žene ravnije građe koje su uz to i mišićave postoji mnogo izbora. Mogu da biraju "push-up" brushalter koji će im vizuelno "osigurati" obline, ali i topove koji će izdužiti torzo i učiniti struk vitkijim. Gaćice niskog struka istaknut će vaše duge noge, a dobro građenu guzu tange.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter