Izvor:
21.06.2016 u 00:28
0

PRESA VAM VIŠE NEĆE BITI POTREBNA: Zauvek ispravite kosu na PRIRODAN način

Devojkama koje nemaju ravnu kosu upravo je to životna želja. Dame koje imaju lokne ili ni kovrdžavu ni ravnu kosu najčešće se hvataju za presu koja je u "hitnim" situacijama od velike pomoći. Međutim, takozvano presovanje kose mnogo je uništava i prži vaše vlasi pa je kosi potrebno mnogo vremena da se oporavi.

Ali, prirodni preparati su tu da pomognu i spasu sve što se spasiti može. Ukoliko i vi priželjkujete savršeno ravnu kosu, možete da probate novi recept koji se pojavio na internetu. On navodno ispravlja kosu prirodnim putem i to zauvek, a mnoge žene su ga probale i tvrde da on zaista deluje.

Potrebno je:

– 1 šolja kokosovog mleka,

– sok 1 limuna,

– 2 kašike maslinovog ulja,

– 3 kašike kukuruznog skroba.

Način pripreme: Pomešajte kukuruzni skrob i sok od limuna tako da dobijete homogenu smesu. U šerpicu sipajte kokosovo mleko i maslinovo ulje, dodajte mešavinu kokosovog mleka i kukuruznog skroba, stavite na srednju vatru i mešajte bez prestanka dok se ne stvori kremasta masa. Ostavite smesu da se ohladi, pa je nanesite na kosu i pokrijte je kapom za tuširanje i vrućim peškirom. Posle jedan do dva sata je operite normalno šamponom i balzamom.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter