Izvor:
28.08.2017 u 23:10
0

NEUDOBNA OBUĆA JE PROŠLOST: Saznajte trikovi za prepoznavanje udobnih cipela na štiklu! (foto)

Kada kupujete nove cipele na petu uvek vodite računa o nekoliko stvari.

Najvažnije je, naravno – da su lepe i udobne. Nakon duge potrage konačno ste pronašle one prave. Prekrasne su, nisu skupe i preudobne su. Kupile ste ih i jedva čekale priliku da ih obujete.

A onda ste ostale iznenađene. Neprijatno. Toliko su vas nažuljale da naredni dan niste mogle da hodate čak ni u svojim najudobnijim patikama.

Verovatno vam nije jasno kako se ovo dogodilo s obzirom na to da su u prodavnici bile tako savršene.

Ako ne želite da vam se ovo ponovo, potrebno je da uradite samo jednu stvar – da izmerite udaljenost od stopala do pete.

Što je najbolje, potrebne su vam samo dve sekunde.

Kod idealnih cipela udaljenost između đona i pete bi trebalo da iznosi tri centimetra ili više.

Tačnije, važi pravilo: Što je udaljenost veća, to je i cipela udobnija, odnosno – što je udaljenost manja, to će sva težina stopala biti prebačena na prste.

Udaljenost je zbog toga važna jer od nje zavisi koliki će biti nagib cipele, a samim time i kolko će to uticati na noge.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter