Izvor:
29.08.2017 u 01:01
0

DOMAĆA MASKA ZA LICE: Podmladite kožu pomoću ova tri sastojka!

U nekom trenutku neizbežno ćete primetiti prve znakove starenja kože, i umora. I umesto da se mahnito bacite na proučavanje brojnih skupocenih krema koje se nude po parfimerijama i apotekama, zastanite. Možete i sami sebi da pomognete kod kuće, s prirodnim sastojcima.

Osim toga što je jeftina, samim tim i pristupačna, ova maska je neverovatna upravo zato jer ćete rezultate primetiti već nakon prvog korišćenja. Stoga svakako vredi isprobati je, a sve što vam je potrebno je: kašika gustina, pet kašika sveže isceđenog soka od šargarepe i jedna kašika kisele pavlake.

Rastvorite gustin u pola čaše vode, sipajte ga u šerpicu i dodajte 100 ml ključale vode. Stavite zatim tečnost na šporet i kuvajte na laganoj vatri sve dok se ne zgusne.

Nakon toga, kad se smesa malo ohladi, dodajte sveže isceđen sok od šargarepe i kiselu pavlaku. Dobro promešajte i stavite na očišćeno lice da stoji 25-30 minuta.

Masku na kraju isperite toplom vodom i nanesite na lice hranljivu kremu, a preostalu količinu maske stavite u frižider.

Za efikasnije dejstvo, preporučuje se da masku stavljate na lice tri dana zaredom.

Ova maska fino hidrira, uklanja tragove umora i fine borice, a koža postaje zategnuta, elastična i glatka.

Izvor:b92.net
Foto:Twitter/PRessSerbiaChat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter