Izvor:
29.08.2017 u 13:24
0

MASKA ZA MITISERE: Kako da ih se oslobodite za par minuta!

Mnoge dame se suočavaju sa zapušenim i masnim porama koje sakupljaju sve nečistoće na koži, što čini veliki estetski nedostatak.

Iako su mitiseri uporni i stalno se vraćaju, mi smo pronašli recept za fantastičnu masku koja dubinski prodire u kožu i uklanja prljavštinu čak i sa najnezgodnijih regija, kao što su nos, čelo i brada.

Maska za mitisere je u potpunosti prirodna, jednostavna za pripremu i upotrebu. Takođe, ona se može koristiti protiv bubuljica, jer njen glavni sastojak (aktivni ugalj) uklanjanja sve masnoće i prljavštine koje se vremenom talože na licu.

Masku je najbolje koristiti jednom nedeljno, i veoma brzo ćete primetiti odlične rezultate.

Sastojci:

  • 1/2 kašičice aktivnog uglja
  • 1 kašičica zelene glina
  • 1 i po kašičica vode

Pomešajte sve sastojke, dobro ih promešajte i nanesite ih na kožu. Kada se maska osuši isperite lice toplom vodom.

cosmopolitan.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter