Izvor:
29.08.2017 u 16:40
0

MODA ZA PRELAZNI PERIOD: Ovo su idealne tri kombinacije za promenljivo vreme!

Ne znate šta da obučete sada kada je vreme promenljivo? Mi ćemo vam skratiti muke! U ovoj rubrici ćete naći tri sjajne ideje za vaš outfit. Za posao, izlazak ili kafu sa drugaricama? Na vama je samo da izaberete!

Sigurni smo da midi suknju već imate u garderoberu, pa vam ne preostaje drugo nego da budete inspirisani. Zapamtite, trik je u pametnom i kreativnom kombinovanju!

Za posao

Jutra su prohladna, a dani još uvek topli. Midi suknja je idealna za prelazni period. Ponesite je uz omiljene efektne salonke na posao, ali ne zaboravite staru dobru kožnu jaknicu. Lako ćete je skinuti kada sunce ugreje.

Za izlazak

Metalik varijanta, pa još ona sa zlatnim sjajem uvek je vrlo šik, pa još kad je spojite sa elegantnim pliseom… Odlučite se za bodi dugih rukava i zatvorene cipele. Noći su već postale hladnije.

Za kafu sa drugaricama

Otkačen print, lagana košuljica i udobne bele sandale su sve što vam je potrebno za ovu priliku. Em je udobno, em dovoljno toplo, a o neobaveznoj slatkoći čitavog izgleda ne moramo ni da pričamo. Pun pogodak!

lepotaizdravlje.rs

Foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter