Izvor:
31.08.2017 u 16:49
0

HIT FIZURA ZA JESEN 2017: Lako se održava i većini dobro stoji! (FOTO)

Radi se o frizuri koja nam je već odavno poznata i koju sigurno obožavate. U pitanju je razbarušeni "lob", ali ovog puta sa mnogo više pramenova i teksture.

Za ovakvu stilizovanu kosu vam nije potrebno ni feniranje, a ni presa već samo dobar frizer koji će vas lepo ošišati i naglasiti samo ono što treba.

Održavanje ovakve frizure je vrlo jednostavno, a priznaćete da izgleda mnogo lepše i opuštenije nego kada je svaka dlaka na svom mestu.

Balajaž je i ove godine nezaobilazan trend, pa osim što ćete isprobati "messy lob" ukrasite svoju kosu i zlatnim pramenovima.

Izvor:stil.kurir.rs
Foto:Instagram/melbournehairblogger

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter