Izvor:
04.09.2017 u 23:28
0

SAVET SVETSKE LEPOTICE: Ako uradite ovo čim se probudite, nikada nećete imati podočnjake!

Kejt Mos, jedan od najboljih supermodela ikada, samo za vas je otkrila neverovatan trik, koji odmah oporavlja vaše lice. Ono što je zapanjujuće je da je ova formula potpuno prirodna i besplatna.

Kada je reč o lepoti, uvek treba da slušate ljude, koji imaju pristup savetima velikih profesionalaca iz tog sveta. Jedna od takvih osoba je poznati supermodel Kejt Mos, koja je ovaj put rešila da otkrije specijalno rešenje za osveženje lica.

Kejt Mos je jedan od najpoznatijih supermodela, pa zbog toga ima pristup savetima najboljih "beauty" profesionalaca u toj industriji.

Njena najdraža tajna lepote je sasvim običan trik, koji je pritom i potpuno besplatan.

Kejt je rešila da otkrije ovu formulu, jer kaže da je začuđujuće delotvorna.

Naime, da bi njena koža od samog jutra izgledala savršeno, Kejt potapa svoje lice u vodu s ledom.

– Kad god mojoj koži treba malo dodatnog osveženja, da bi izgledala potpuno savršeno, ja iskoristim ovaj recept. Osećaj je tako dobar – otkrila je u intervjuu za W magazin, koji prenosi Index.

Iako vam to najverovatnije deluje kao tortura, Kejt naglašava da se bol isplati zbog svih prednosti, koje ova formula donosi.

– Velika kolićina krvi tako dolazi na površinu lica, pa definitivno deluje – objašnjava Kejt.

Ovaj "beauty" trik nije naučila ni od mame, ni od prijatelja, već iz davnih 80-ih, tačnije iz prve scene filma "Mommie Dearest".

– Prvo sam pomislila kako je to luda ideja, a onda sam isprobala. Ti stari trikovi uvek pale. Dodajte i krišku krastavca u vodu, tako ćete i da se i razbudite – zaključuje Kejt.

Lepa manekenka je otkrila i da njena dvanaestogodišnja ćerka zna mnogo više o lepoti nego ona, a preferira prirodne i organske stvari.

Ko zna, možda nas mama i ćerka uskoro iznenade nekom zajedničkom kozmetičkom linijom ili "beauty" blogom, koji ćemo rado da pratimo.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/newsblic50

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter