Izvor:
15.09.2017 u 16:28
0

STAVIO JE FARBU NA ČETKU ZA KOSU: Nastali su takvi pramenovi koje bi svaka žena poželela! (video)

Ombre pramenovi su već nekoliko sezona vodeći trend u farbanju kose. Iako se do sada pojavilo više verzija ove tehnike farbanja kose, osnova je ostala ista.

Ali da u frizerskom svetu kreativnosti i inovacija ne manjka, dokazao je poznati istanbulski frizer i kolorista Ozden Kurtur čija je tehnika farbanja kose u ombre stilu postala pravi hit, a toliko je jednostavna da može da se uradi i kod kuće.

Tajna je u priboru koji koristi za postizanje ombre efekta, a koji već imaš kod kuće.

Naime, popularni frizer za izradu pramenova koristi jedno jedino pomagalo – četku za kosu, a na objavljenom videu je otkrio samo delić poznate tehnike bruslajt.

Za razliku od balajaža, bruslajt tehnika omogućava prirodniji izgled kose i izgled osunčanih pramenova.

Kako se to radi pogledajte OVDE.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Instagram/ozdenkurtur

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter