Izvor:
27.06.2016 u 00:26
0

,,KELVIN KLAJN“ OPET NA METI KRITIKA: Nova reklama pokrenula debatu o modelima ,,punijeg stasa“ (FOTO)

Manekenka Mila Dalbesio našla se u centru pažnje nakon što je glumica Ketrin Tidesli pokrenula debatu o modnoj kući „Kelvin Klajn“, koja je okarakterisala Milu kao prvu manekenku punijeg stasa koja se našla u njihovoj kampanji.

Glumica je izrazila svoje nezadovoljstvo zbog toga što manekenka ima sasvim normalnu kilažu, ali opet „preveliku“ za rigoroznu modnu industriju koja traži ekstremno mršave manekenke.

U modnoj industriji nema mesta za bilo koga ko nosi veličinu od S do XL, već samo XS i iznad XL. Tako sam ja završila u kategoriji modela punijeg stasa iako nosim srednju veličinu – ističe Mila.

Glumica Tidesli, poznata po tome što je govorila o svojim bitkama sa izgledom tela, podelila je na Tviteru Milinu fotografiju u sklopu kampanje brenda „Kelvin Klajn“ na kojoj piše: „Prvi model punijeg stasa“.

Je li ovo neka šala? Puniji stas? Čestitke 'Kelvinu Klajnu' što nam daje novu generaciju devojčica s poremećajem ishrane i nesigurnosti u svoj izgled“, navodi glumica.

Nakon njenog komentara, krenulo je mnoštvo besnih tvitova putem kojih su ljudi izrazili šok i nevericu što su devojku normalne kilaže svrstali u kategoriju gojaznih osoba. Modna agencija „Ford models“ takođe je Milu svrstala u manekenke punijeg stasa.

Izvor: RTS
Foto: Twitter/ cath_tyldesley, emmagleave

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter