Izvor:
13.10.2017 u 00:17
0

BEAUTY SCENA: Vlada potpuno novi trend konturisanja lica! (foto)

Tipični primeri konturisanja, gde su vrlo lako uočljive debele i tamne crte na licu, postaju stvar prošlosti
Glavni i odgovorni "krivac" za činjenicu da je u poslednjih nekoliko godina konturisanje postalo trend u svetu lepote zove se Kim Kardšajan Vest.

Ona je zajendo sa svojim ličnim šminkerom ovu make up tehniku dovela do savršenstva, pa su upravo njeni primeri konturisanja lica čuvene rijaliti zvezde obišli svet, a vrlo brzo su počele da ih kopiraju mnoge beauty blogerke i trendseterke.

Ovaj beauty trend još 2015. godine postao je planetarno popularan i upravo tada je naglo poraslo zanimanje za paletama za konturisanje, koje su postale jedan od najtraženijih make up proizvoda.

Što uopšte ne čudi s obzirom na efekat koji se postiže ovom tehnikom, a to je poseban način igranja svetlijim i tamnijim tonovima šminke kako bi se dobio efekt užeg i "mršavijeg" lica.

Ipak, svi oni tipični primeri konturisanja, gde su vrlo lako uočljive debele i tamne crte na licu, postaju stvar prošlosti.

U 2017. godini beauty scenom vlada jedan sasvim novi stil konturisanja, i to onaj koji teži mnogo mekšem, nežnijem i prirodnijem izgledu, bez jasno vidljivih prelaza beauty proizvoda.

Kim, koja je i proslavila ovaj make up trik, sada koristi pročišćeniji i svedeniji način konturisanja koji deluje značajno svežije, a za to je zaslužna upravo nova tehnika o kojoj pišemo.

Minimalističke i reklo bi se elegantne konture zavladale su naravno i na modnim pistama, od revija Majkl Korsa do J.W. Andersona, gde je u prvi plan došla do izražaja blistava koža, koja podratzumeva svež izgled i prirodan, nikako taman ten.

Izvor: Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter