Izvor:
13.10.2017 u 21:58
0

SVETSKI DAN BEZ BRUSHALTERA: Prirodna lepota ženskih grudi!

Danas je praznik i to, možda, najlepši. Danas slavimo – Dan bez brushaltera. Evo nekoliko zanimljivosti u vezi sa tim

Da li znate kada je žena prvi put obukla grudnjak?

Svoje "bliznakinje" žene su počele da "pakuju" od 1907, kada je Parižanin Pjer Poare patentirao prvi brushalter.

Pre izuma grudnjaka, žene su se mučile uvlačeći se u metalne i neudobne korsete. Koliko je taj odevni predmet bio neudoban govori i podatak da su ulaskom Sjedinjenih Američkih Država u Prvi svetski rat, sve žene bile pozvane da predaju svoje korsete za vojnu upotrebu – od 28.000 tona metala, koliko je iz njih izvučeno, napravljena su dva ratna broda!

Do danas je doživeo razne izmene, ali je i dalje najpopularniji model od crnog satena, kažu muškarci, ali dodaju i "samo ako se lako otkopčava".

Kad smo već kod skidanja – Japanski proizvođač donjeg veša "Ravijour" napravio je brushalter koji se otkopčava samo ako je devojka koja ga nosi zaista zaljubljena!

Grudnjak nazvan "Tester za pravu ljubav" koristi senzore i aplikaciju povezanu sa mobilnim telefonom kako bi analizirao rad srca devojke koja ga nosi. Aplikacija osećanja procenjuje prema brzini otkucaja srca i tek kada dostigne broj otkucaja koji brushalter prepoznaje kao "pravu ljubav", on će se otkopčati.

Ali, ne brinite, postoji i model koji se skida za sekund. Brushalter koji je dizajnirao Rendi Sarafan, uz pomoć posebnih senzora sam spada kada pljesnete dlanom o dlan. Dakle, nije za koncerte i slične prilike gde se često aplaudira.

I dok se većina žena raduje, beskrajno, kada napokon nađe onaj koji joj baš odgovara – udoban i sasvim taman, nekim drugim damama to nije dovoljno, te nose modele ukrašene dragim kamenjem.

Zbog takvih se pojedine modne kuće utrkuju ko će napraviti skuplju brushalter, te smo tako imali priliku da vidimo i "Fantasybra" brenda "Viktorija sikret", koji ima 2.000 dijamanata od ukupno 800 karata, a zatvara pomoću broša koji takođe ima dijamante od 10 katara.

Nego, dosta "priče" – oslobodite svoje "bliznakinje" danas, ili pomozite nekome da ih oslobodi i uživajte!

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter