Izvor:
15.10.2017 u 00:25
0

NE OPTEREĆUJTE SE: Male grudi imaju prednost!

Žene sa manjim grudima više privlače finansijski stabilne muškarce. Istraživanja su pokazala da žene sa velikim grudima više privlače one muškarce, koji nisu baš sposobni u poslovnom svetu i koji ekonomski puno slabije stoje.

Puno je mladih i uspešnih žena u svetu, koje su čak i vrlo poznate te su osvojile svet svojim telom, koje krase male grudi. Velike grudi su manje osetljive od malih grudi, a to je vrlo bitno kod predigre, jer velike grudi zbog viška masnog tkiva, ne mogu biti jednako stimulisane, kao i male grudi.

Žene koje imaju manje grudi, više uživaju u seksu.

Žene sa manjim grudima izgledaju mlađe, jer se velike grude sa godinama opuste. Opuštanje grudi je prvi znak starenja, ali ne i za osobe s malim grudima. Kopčanje košulje za žene sa većim grudima predstavlja veliki problem, dok žene sa manjim grudima ne znaju za te probleme. Isto tako ženama sa većim grudima, košulja će se vrlo često otkopčati kada žena sedne, što se ženama sa malim grudima neće dogoditi.

Za vreme letnih meseci, kad se kupuju i biraju letnji kupaći kostimi, žene sa malim grudima imaju sreće, jer mogu birati kupaći kostim koji god žele, sa bretelama, bez bretela.

Isto tako mogu trčati u bikiniju, voziti bicikl, skakati, ma sve, bez brige da će pasti. Male grudi mogu spasiti život ženama koje ih imaju pa bi im ukoliko ste njihova vlasnica, trebale biti zahvalne.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter