Izvor:
17.10.2017 u 23:20
0

CELI ŽIVOT POGREŠNO NOSITE GRUDNJAK: Ove greške morate popraviti, da biste izgledali seksi! (foto)

Mnoge žene nisu ni svesne da celog života prave veliku grešku jer ne nose grudnjak onako kako treba.

Sve žene znaju koliko je teško pronaći odgovarajući grudnjak jer postoji toliko toga na šta treba obratiti pažnju: veličina korpe, obim grudi, debljina bretela. Još ako vam kažemo da ga celog života većina žena pogrešno nosi…

Korisnica Tvitera Britani Paknet podigla je prašinu kada je na svom nalogu podelila video sa instrukcijama o tome kako treba pravilno nositi grudnjak. Napisala je kako ne može da poveruje da od kad ga nosi pravi veliku grešku i da to nijedna žena nije znala.

Njen tvit izazvao je reakciju mnogih žena koje su se pronašle u njenoj izjavi.

Naime, glavni trik je u tome da mnoge žene prave dve ključne greške i tako smanjuju rok trajanja dobrog grudnjaka. Kada kupite novi, on je elastičan i lepo prijanja uz telo. Nikako nemojte novi grudnjak kačiti na namanju kopču jer ga tako samo rastežete. Ako ste primetile da vam grudnjak posle nedelju dana ne stoji dobro i da se rastegao, onda sigurno radite ovo. Nosite prvo na najvećoj, a kasnije smanjujte obim idite ka najmanjoj kopči kako biste duže imali dobar grudnjak.

Što se tiče bretela, nemojte ih zatezati odmah pošto kupite grudnjak. Trebalo bi da svakog meseca zatežete po malo jer se i one rastežu i tako možete sprečiti njegovo uništavanje, ali i da vam se bretele usecaju u kožu što ne izgleda seksi.

Telegraf
Foto: Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter