Izvor:
23.10.2017 u 03:40
0

DAME: Kada je pravo vreme za novi brushalter?!

Za neke odevne komade mislite da ih možete nositi veoma dugo.

Neke i možete, ali ne i brushalter. Ponekad razlozi zbog kojih u njima više ne izgledate tako dobro nemaju veze s kilogramom viška, nadutošću ili nečim trećim. Oni jednostavno imaju rok trajanja.

Stručnjaci koji svakodnevno ispituju izdržljivost materijala i kreiraju nove formule, pa su tako nedavno lansirali i čarape koje ne možete da pocepate, govore kako bi brushalter trebalo zameniti novima mnogo češće nego što mislimo.

Dakle, drage dame brus zamenite novim, svakih šest do osam meseci. A hoćete da vašem brushalteru produžite vek trajanja, obratite pažnju kako ga perete i sušite. Izbegavajte da perete brushaltere u mašini za veš. To uništava punjenje u njima, zbog kojih se gubi prvotni oblik. A ako imate omiljeni brus i nosite ga često, bretele će izgubiti elastičnost, već nakon šest meseci.

Važno je da ih menjate i perete u hladnoj vodi, kako bi se bretele oporavile. Kada ih sušite nemojte ih direktno izlagati toploti, to će sigurno istopiti elastin.

Izvor: kolektive.me
Foto: YouTube Printscreen/Natalie Boucher

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter