Izvor:
07.11.2017 u 21:54
0

DO ČETRDESETE GODINE: Svaka žena u svom ormanu treba da ima ove odevne predmete!

Ovo su odevni predmeti koje svaka žena treba da ima u svom ormanu:

1. Bela košulja

Bela košulja je pametna investicija jer se može iskoristiti za više prilika. Osim što je možete kombinovati uz svakodnevnu kežual varijanu, bela košulja je pravi komad i za poslovni stil.

2. Luksuzna haljina

Svaka žena treba da ima luksuznu haljinu, mada verujemo da je neke od vas već imaju, sa maturskih večeri. Sigurno će se pojaviti prilika u bliskoj budućnosti kada ćete moći da je obučete ponovo.

3. Vuneni kaput

Vuneni kaput osim što je moderan, veoma je topao za predstojeće zimske dane.

4. Crne salonke

Crne salonke su cipele koje ćete sigurno moći da iskoristite za više prilika. Odlične su za poslovne varijante ali i za izlazak. Kombinuju se sa svim komadima odeće.

5. Mala crna haljina

Mala crna haljina je neophodan odevni komad u svakom ženskom gardaroberu. Ne može se osporiti njena primena jer je to haljina koja može da se obuče u svim prilikama, svadbama, izlascima, pa čak i uz blejzer za poslovnu varijantu.

6. Odijelo

Ako pratite modne trendove, neophodno je da imate žensko odelo! Savršeno je za poslovne prilike.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter