Izvor:
11.11.2017 u 16:12
0

NEGOVAN DEKOLTE: Zlata vredni trikovi za savršen izgled vaših grudi!

Bujne i negovane grudi su san svake žene, ali one nisu imune na starenje i zato su ovi trikovi zlata vredni.

Bore i starenje ne pogađaju samo kožu lica i vrata, već na njih nisu imune ni grudi. Zbog toga je jako važno da na vreme obratite pažnju i ovaj seksi deo tela dobro negujte.

Koža u predelu vrata i dekoltea je jako osetljiva, ali postoji nekoliko trikova uz pomoć kojih možete da zadržite njihovu jedrinu i prkosite starenju.

Odgovarajući su najbolja podrška i jako su važni u borbi protiv starenja. Ukoliko grudi nemaju dobru podršku onda se koža opušta, puca, stvaraju se strije i bore, kao i višak kože. Zbog toga je jako važno da imate kvalitetan i udoban grudnjak koji ćete nositi tokom dana, a ne zaboravite ni pravilnu podršku tokom spavanja.

Pored grudnjaka jako je važno da obratite pažnju i na kozmetičke proizvode koje koristite, kao i namirnice koje konzumirate.

Potrudite se da kreme koje koristite za negu grudi sadrže retinol A koji stimuliše proizvodnju kolagena i ima antiejdž efekat. U kombinacji sa aloja verom, koja pomaže koži da bude zategnuta, vaše grudi će biti čvršće i koža zategnutija. Takođe, kofein, ceramidi i masne kiseline čine dekolte i grudi nežnim i hidriranim.

Ishranu obogatite vitaminom E koga majviše ima u avokadu, suncokretu, bademima i lešnicima, maslinovom ulju, kikirikiju, brokoliju, bundevi i u zelenoj salati.

Što se tiče fizičke aktivnosti, jedna od efikasnih vežbi za uvećanje obima grudi su sklekovi koje trebate da radite u 3 serije po 15-20 ponavljanja. Prvo vreme, dok mišići ne ojačaju, radite ovu vežbu na kolenima, u umerenom tempu. Druga efikasna vežba za uvećanje grudi u kućnim uslovima je vežba sklekova uz zid. Izvodi se lako i jednostavno. Stavite ruke na zid i radite sklekove. Radi se 3 serije po 10 ponavljanja. Vežbe se rade sporo, čak i veoma sporo.

Maska za čvrstinu

Narendajte dve jabuke, stavite na dekolte i grudi i pokrijte peškirom. Voćne kiseline i vitamin C iz uvek dostupnih jabuka pospešuju stvaranje kolagena, koji zateže kožu. Ostanite tako 20 minuta, a onda, pre nego što sperete smesu, izmasirajte grudi njom. Ova maska ujedno je i odličan piling.

Održavanje hidratacije na visokom nivou tokom dana i pravilna podrška tokom noći može mnogo da ublaži znakove starenja. Svako ulaganje u kozmetičke preparate ili dobre grudnjake će vam se vremenom isplatiti.

Izvor: Telegraf
Foto: drmaljkovic.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter