Izvor:
14.11.2017 u 19:25
0

ZAMENITE CRNU OVOM BOJOM: Plava je prihvatljiva u svim nijansama!

Boja za se zna da je kraljevska, a modni stručnjaci preporučuju da se nosi umesto crne, navodno svakom licu više pristaje…

Crvena i druge jarke boje kao i cvetni i karirani dezeniistakli su se ove sezone kao nikada ranije, ali na ulicama svetskih metropola pojavila se još jedna boja koja preti da zaseni sve druge. Nju svi vole, laka je za kombinovanje poput crneb i drugih neutralnih nijansi, a stoji svima.

Da, u pitanju je plava boja!

Počevši od farmerica koje ne skidamo i nosimo u svim mogućim krojevima, i drugi komadi, poput kaputa, džempera i haljina, u ovoj boji, izgledaju spektakularno i sigurni smo da ćete joj teško odoleti.

Nežni pastelni tonovi su za one ženstvenije prilike kao stvoreni, dok teget, kobalt plava i sivo-plava, mogu biti odlična nijansa za komade koje nosimo na posao, školu, ali i u večernjim izlascima.

Takođe, detalji, poput šala, tašne, rukavice, kape, kišobrana i drugih aksesoara, mogu običnu, monotonu zimsku kombinaciju učiniti šik.

U zimskom periodu često nosimo dezene, poput kariranih ali i onih sa cvetovima, prugama, a plava boja izgleda savršeno u dezeniranim komadima.

Na nju možete gledati kao na neutralnu boju koju lako možete kombinovati sa crnom, bež, sivom, belom…ali i svim drugim bojama. Nećete pogrešiti ni u jednom slučaju.

Stil
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter