Izvor:
15.11.2017 u 17:40
0

NERVIRA VAS PUN ORMAR STVARI KOJE NIKADA NISTE OBUKLI: Primenite pravilo 3-7-14 i bićete srećni !

Priznajte da se događa i vama. Koliko nove odeće imate koja još uvek stoji u ormaru s etiketom i nikada nije bila nošena?

Postoji niz razloga od toga da odevne predmete niste uspeli da iskombinujete ni sa čim što imate u ormaru pa sve do toga da ste na njih jednostavno zaboravili. Koliko imate odeće koja je previše ležerna za evente, a opet previše šik za posao ili kafu? Ono što je u prodavnicama bila ljubav na prvi pogled, kod kuće se pokazalo kao veliki promašaj.

No, bez brige, jer ova vrsta promašaja događa se i pravim profesionalcima. Stilisti su iz tog razloga razvili metod koji će vas na jednostavan način osigurati od gomilanja odeće koju nikada ne nosite, a zove se 3-7-14.

Pravilo 3

Ako ste zaista zaljubljeni u komad koji ste tek doneli kući, obući ćete ga što pre, jer ga svima želite pokazati. Ako 3 dana nakon kupovine još uvek niste obukli kupljeni komad, postoji velika verovatnoća da će tako i ostati.

Pravilo 7

Prošlo je nedelju dana, a vaša nova haljina ili majica još uvek stoji u ormaru s etiketom? Vreme je da dobro razmislite koliko je pametna bila vaša kupovina. Sada ste daleko bliže fazi u kojoj nikada neće obući određeni komad.

Pravilo 14

Ako niti nakon 14 dana još uvek niste obukli kupljeni komad, vreme je da ga spakujete natrag u kesu i vratite u prodavnicu. Još uvek da na vreme stignete da zamenite komad ili dobijete povraćaj novaca te se spasiti od još jedne neuspele kupovine.

Cosmopoliten
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter