Izvor:
17.11.2017 u 15:53
0

Vreme je da počnete ponovo da koristite OVE PROIZVODE!

Koliko je prošlo od kad ste zadnji put koristili neki od baby proizvoda poput ulja ili šampona? Dugo? Vreme je da počnete ponovo da ih koristite, jer beauty mogućnosti beby kozmetike su mnogobrojni.

Dečji proizvodi odličan su izbor za odraslu i zreliju kožu. Oni su nežni, ne nadražuju kožu, lepo mirišu, a mogu se koristiti na načine i u svrhe o kojima nikada niste ni razmišljali.

Baby šampon za čišćenje četkica za šminkanje

Stvar koju svi često zaboravljamo, iako znamo da bi trebalo redovno da radimo: čišćenje četkica za šminkanje. Kako bi očistili svoj alat za mejkap ne trebaju vam posebna sredstva za čišćenje. Četkice navlažite toplom vodom i dobro ih nasapunajte baby šamponom koji je nežan i neće oštetiti prior za šminkanje, a istovremeno je dovoljno delotvoran da temeljno očisti šminku i prljavštinu s četkica. Jednom oprane četkice odložite na peškir i pričekajte da se dobro osuše pre upotrebe.

Baby puder kao setting puder za lice

Nakon nanošenja korektora ispod očiju, trebalo bi da ga fiksirate s puderom u kamenu. Umesto skupih, baby puder poslužiće vam kao savršena zamena. Nanesite baby puder ispod očiju kako bi fiksirali šminku, ostavite par minuta (idealno dok šminkate oči, jer će sav višak proizvoda pasti na puder), a nakon toga jednostavno uklonite s velikom četkicom za šminkanje. Vaša šminka izgledaće besprekorno i duže vremena će ostati sveža.

Baby vlažne maramice za mrlje od šminke

Uprljali ste svoju najdražu majicu dok ste se šminkali? Baby vlažne maramice pravi su spas u tim trenucima. Stavite vlažnu maramicu na mrlju (nemojte trljati) i videt ćete kako mrlja od šminke potpuno nestaje. Ovaj baby proizvod dobro će vam doći u više prilika, od putovanja do lenčarenja na kauču. Stvorene su za osetljivu i nežnu kožu beba, tako da ih bezbrižno možete koristiti gotovo za sve.

Baby ulje kao tretman za kosu

Baby ulja čine kožu super mekanom, ali i kosu, jer zahvaljujući svojoj intenzivnoj nezi vaša kosa postaće briljantno sjajna. Jednostavnu masku možete sami pripremiti kod kuće u svega par minuta. Sve što vam treba su dve kašike meda s četvrtinom šoljice dečjeg ulja i malo tople vode. Masku nanesite na suhu kosu i dobro umasirajte. Nakon 30-ak minuta isperite toplom vodom, a zatim nastaviti s normalnom rutinom šamponiranja i ispiranja kose.

Baby krema kao spas od akni

Baby kreme u svom sastavu imaju antiupalne sastojke koji prijaju koži s aknama. Dovoljno su nežne da neće iziritirati upaljenu kožu, a daće joj potrebnu negu i pomoći u borbi s aknama.

Baby četkica za zube kao alat za piling

Mekana vlakna baby četkica za zube savršene su za temeljan i nežan poling lica. Napravite sami smesu od limuna i šećera i nanesite na lice i usne i praveći kružne pokrete masirajte željene površnine. Brzo i jednostavno sve stare stanice kože biće uklonjene, a vaše lice postaće super glatko.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Twitter/salonadut

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter