Izvor:
20.11.2017 u 00:53
0

MODNI SAVETI: Najčešće greške koje pravimo prilikom nošenja farmerica!

Na vrhu omiljenog ženskog modela farmerica nalaze se one "skinny" kroja. Da li znate koje su najčešće greške koje pravimo prilikom njihovog nošenja?

1. Izbegavamo modele koji nisu potpuno pripijeni uz noge

Mnoge žene misle da bi "skinny" farmerice trebalo da budu poput druge kože pa ne vole da nose modele koji nisu potpuno stisnute uz nogu. Naravno, to uopšte nije mana "skinny" farmerica i zato ne moramo da izbegavamo model koji nam stoji sjajno, pristaje na struku i bokovima, ali na donjem delu tela nije baš tako savršen. Isto vraži i za modele koji su trunku širi u gornjem delu- zauzdajte ih debljim kaišem sa masivnom kopčom.

2. Pokušavamo da ih na silu uguramo u preuske čizme

Ako osetite da u čizmama jednostavno nema mesta za farmerice, ne forsirajte njihovo nošenje. Farmerice će se gusto naborati iznad ruba čizama i na kolenima pa će stvoriti neželjeni efekat. Umesto uskih čizama posegnite za trendi vrećastim modelima uz koje ćete bez problema nositi "skinny" farmerice.

3. Izbegavamo kraće modele

Kada "skinny" farmerice nosite uz štikle, slobodno izaberite kraće modele koji otkrivaju gležnjeve. Na taj način vizualno ćete izdužiti svoje noge.

4. Bojimo se da izađemo iz okvira konvencionalnog nošenja farmerica

Zahvaljujući činjenici da su uske, "skinny" farmerice idealne su za zanimljive modne igre. Trendseterke uz njih vole da nose suknje ili haljine pa tako stvaraju efektne kombinacije. Prošlo je vreme kada smo farmerice nosili isključivo uz običnu majicu ili pulover pa slobodno dajte mašti na volju i razigrajte se prilikom slaganja kombinacija.

5. Spajamo gležnjače s predugim farmericama

Uz gležnjače treba da nosimo modele "skinny" farmerica koji malo dotiču vrh cipele. U kupovinu farmerica zbog toga idite u omiljenim gležnjačama i proverite da li se željeni model gusto bora iznad vrha cipele ili će lepo padati na gležnjače.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Twitter/fashiondress_up

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter