Izvor:
06.07.2016 u 02:30
0

DA LI JE PRETERALA? Ukrajinka koju zovu “ŽIVA BARBIKA“ (FOTO)

Valerija Lukjanova (30) je postala prava internet senzacija nakon što su milioni ljudi širom planete pogledali njene fotografije na Instagramu kako bi videli devojku koju zovu ,,živa Barbi lutka''.

Zaista, kada gledate njene fotografije na trenutak niste sigurni da li je reč zaista o živom biću ili je lutka u pitanju.

Mediji su pisali o ovoj Ukrajinki i nagađali koliko je novca potrošila za plastične operacije kako bi dobila ono što je oduvek želela -pravi izgled Barbike.

Međutim, u poslednjem intervjuu ona je rekla da je reč o velikim zabludam koje mediji plasiraju o njenim plastičnim operacijama, jer je njen izgled rezultat onoga što ona jeste i što nosi u sebi.

Ne mislim da izgledam kao Barbi lutka, ja samo smatram da izgledam elegantno- rekla je ovaj 30-godišnjakinja u razgovoru za internet portal TooFab.com.

Ona je otkrila i da nije uradila mnogo plastičnih operacija kao i da potroši sat, sati i po za šminkanje kako bi dobila izlged koji želi.

Pogledajte neke od njenih fotografija, pa prosudite samo da li joj polazi za rukom. Na nekima je zaisto upitno da li je to zaista devojka ili Barbi lutka:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ valerialukyanova

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter