Izvor:
23.11.2017 u 22:43
0

MASKA ZA LICE KOJA ĆE VAM PREPORODITI KOŽU: Sastojke sigurno imate kod kuće!

Svi znamo koliko je soda bikarbona korisna u domaćinstvu ali da li ste znali da ona može napraviti čudo od kože, kose i zuba?

Sjajna vest je da od ovog sastojka možete napraviti masku za lice i to za samo 10 dinara, koliko košta jedna kesica ovog praha.

Sve što vam je potrebno jeste kašičica i po sode koju ćete pomešati sa kašičicom hladne vode. Smesu namažite na očišćeno lice i držite oko 10 minuta pa isperite mlakom vodom. Ipak, ukoliko imate masnu kožu poželjno je da masku držite na licu par minuta duže, dok kod suve kože možete da je držite nekoliko minuta kraće.

Na ovaj način rešićete se mitisera, ublažićete upale na koži i ubrzati proces zarastanja. Naravno, ako vam je koža previše osetljiva i skloni ste alergijama trebalo bi da se pre korišćenja ove maske posavetujete sa dermatologom.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Twitter/citymagazine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter