Izvor:
07.12.2017 u 03:17
0

KIKIRIKI PRAMENOVI ZALUDELI SVET: Nijansiranje kakvo do sada niste videli, ostaviće vas bez daha! (foto)

Pravi zimski hit…

Ako se već nakon naslova pitate da li ste dobro pročitali, odgovor je: Da, pojavio se sasvim nov trend u farbanju koji je inspirisan kikiriki puterom! Da li to znači da su iscrpljene sve varijante sa ombre, sombre, balejaž, "lived-in", ili skorašnjom "colour-melting" tehikom farbanja, ili kreativnost stilista za kosu stvarno nema granica? Kako god bilo, novi trend u farbanju koji je ovladao Instagramom je tu – "kikiriki pramenovi".

Megan Šipani, poznati stilista za kosu, napravila je pravu revoluciju kada su trendovi u farbanju u pitanju. Naime, ona je odlučila da kombinuje ljubičastu boju sa karamel pramenovima, a ovu smelu frizuru je nazvala "kikiriki pramenovi".

Ovaj trend je bukvalno preko noći ovladao Instagramom, a kako Meghan Schipani kaže, inspiracija za istim je došla nenadano. Karamel pramenovi su dobili svoj novi naziv u svetu frizura – "kikiriki pramenovi", i prema mišljenju ove stiliste, savršeno pristaju i plavušama, i brinetama, onim damama sa svetlijim, ali i sto tako i sa tamnijim tenom.

Kao što vidimo na fotografijama, kod ovih frizura se prelivaju kestenjasti, ljubičasti i karamel tonovi, a Meghan onima koji žele da isprobaju ovoj trend, a imaju tamnu kosu poručuje da će morati da se prirpeme na to da je poprilično posvetle.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter