Izvor:
11.12.2017 u 00:56
0

STIL SE NE KUPUJE: Uz par trikova izgledaćete čak i luksuzno!

Bolje jedan odličan komad nego gomila gluposti u ormaru koja će skupljati prašinu.

Nemamo svi standard poput Kendal Džener. To, međutim, ne znači da ne možemo u svakom trenutku izgledati totalno sređeno, čak i pomalo luksuzno uz male trikove.

Investiraj u ključne komade odeće

Znaš kako kažu – bolje jedan odličan komad nego gomila gluposti u ormaru koja će skupljati prašinu. Dugački strukirani kaput s kariranim uzorkom je bolja investicija od 3 poliesterske jaknice iz velikih lanca. Ipak, ako si uz klasični kaput možeš da priuštiš i koji ludi šareni kaput ili bundu, niko te neće zbog toga osuđivati. Također, par farmerki koje ti stoje fantastično, mala crna haljina i grudnjak koji podiže sve što treba su nezaobilazni.

Dobar blejzer ili jakna čine čuda

Ovde ne mislimo na zimske, nego na laganije jakne i blejzere koji čine čuda i podižu svaku dnevnu kombinaciju. Bitno je da imaju dobru strukturu, naglašena ramena te ove sezone jako popularan kaiš. Baš svakome stoji klasični blejzer s kaišem u struku!

Zablistaj u posebnim prilikama

Ne mora to biti Božićna večera ili doček Nove godine. Ako želiš, svaki trenutak možeš da pretvoriš u razlog za slavlje. To može biti večera s tvojim partnerom ili zimsko venčanje. Poenta je da svaki svečani događaj doživiš kao razlog za slavlje i trudiš se izgledati kao da ideš na crveni tepih.

Nemoj da nosiš logo

Da, ovi Gučijevi kaiši i majice i nama idu na živce. U nekim društvima je to čak stvar kulture. Postoji i puno boljih načina da izgledaš dobro, a ne kao svetleća reklama za brend odeće!

Napuni ormar neutralnim nijansama

Bež, boja peska, bele kafe, ledeno bela i siva… Jesi li primetila da blogerke obožavaju kombinaciju plavog džinsa i bež džempera? Jer izgleda neopisivo luksuzno naravno! Pogotovo u kombinaciji s nekim kul naočarima i visokim repom.

Crno je uvek dobra opcija

Davno smo prošli modno pitanje je li pristojno nositi crne od glave do pete? Nosi šta hoćeš, a crno je tako i tako (ne)boja za zimu. Posebno kada se kombinira više materijala. Tako će odlično izgledati crne sjajne pantalone od imitacije kože, topao i mekan džemper, vuneni kaput i neke zanimljive čizme.

Čisto i ispeglano

Jer kako se uopšte možeš osećati dobro u odeći koja ne odiše svežinom? Da se odmah opravdamo, ovde ne govorim o odeći koja zbog materijala nikad ne može biti ispeglana. O prljavoj odjeći ne moramo posebno ni da govorimo.

Uvek nosi ruž

Čak i kad imaš najneutralniju šminku ili samo trunku maskare, nema toga što dobar ruž ne može spasiti. Bolji odabir su uvek mat ruževi crvenih nijansi nego recimo sjajni ljubičasti ruž. Ne kažemo da on ne može dobro stajati, ali jedan pogrešan korak i džaba ste se trudili. Manja je verovatnića da će ti se to dogoditi s crvenim ružem.

Visoki rep ili punđa

Znaš li koji je najbolji trik protiv umornog izgleda? Ni više ni manje nego zalizana i podignuta kosa. To ti automatski vizualno "otvara" lice, ali i zateže deo oko očiju. Takođe otvara pogled na vrat zbog čega ćeš izgledati jako sveže i mladalački!

Izvor: Stil
Foto: Pixabay, Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter