Izvor:
24.12.2017 u 22:41
0

ZASIJAJTE U VAŠOJ GARDEROBI: Evo nekoliko trikova kako da vaš stomak brzo “splasne”!

Praznici su tu, kao i svečanosti i proslave na kojima želimo izgledati besprekorno, ali hrana koju konzumiramo tokom praznika nas nadima i veoma često imamo nadut stomak koji nam ne dopusta da zasijamo u uskoj garderobi. Evo nekoliko trikova kako da vaš stomak brzo “splasne”.

1. Bademi su bogati vitaminom E koji je odličan za mladoliki izgled kože, a obiluju proteinima i omega 3 masnim kiselinama. Izbegavajte industrijski zasoljene bademe, jer so podstiče nadutost, pa unos ograničite na maksimalno 20 komada.

2. Šoljica čaja od mente, đumbira ili kamilice odličan je “rasterivač” gasova, koji se mogu skupljati u telu i vizualno povećati obim stomaka.

3. Slatko voće poput jabuka i grožđa podstiče nadutost tela, pa ga je bolje zameniti jagodama, malinama i grejpfrutom. Ovo voće sadrži antioksidante koji štite telo od raznih bolesti, a sadrže i dosta vode.

4. Šoljica nemasnog grčkog jogurta sa malo bobičastog voća fina je kombinacija za međuobrok, ali i odličan izvor probiotika koji štiti zdravlje probavnog sistema.

5. Kad vas uhvati glad popijte čašu obične vode. Često puta jedemo jer smo zapravo žedni. Ona je nezamenjiv element u ljudskom telu jer podstiče izbacivanje toksina iz tela, ubrzava metabolizam i probavu.

6. Kada ste gladni posegnite za avokadom. Ovo voće prepuno je zdravih masti koje zasićuju.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: www.egitimvesaglik.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter