Izvor:
11.01.2018 u 03:27
0

ŽENE LUDE ZA OVIM TRENDOM: Evo koji je popularni stil šminkanja u novoj godini! (foto)

Ako želite da napravite malu transformaciju u izgledu u novoj godini, onda probajte ovaj HIT način šminkanja!

Pored mnogih trendova odeće i obuće, na Instagramu se pojavio jedan trend šminkanja na koji mnoge žene nisu mogle da ostanu ravnodušne.

Bela senka je jedan od najlakših i najjeftinijih načina da osvežite izgled. Verovatno ste belu senku do sad koristili samo kao podlogu za druge nijanse, ali kada vidite kako stoji na celom kapku bićete oduševljeni.

Blogerke na Instagramu bile su inspirisane zimom i snegom, pa su odlučile da snežan efekat prenesu na način šminkanja. Tako je snežan izgled dobio na populanosti, a još jedan plus je jednostavnost.

Belu senku u prahu namažite preko celog kapka pomoću četkice sa oštrim dlakama. Senkom istaknite i donje kapke, a za dodatan efekat stavite ajlajner i maskaru na gornje i donje trepavice. Uz ovakvu šminku najbolje pristaju ruževi tamnije nijanse.

Probajte ovaj popularan stil šminkanja!

Lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter