Izvor:
14.01.2018 u 22:05
0

UZ PRAVILNU NEGU SVE JE MOGUĆE: Do željenog oblika obrva za dva meseca!

Za dva meseca imaćete željeni oblik obrva.

Lepe prirodne obrve su već duže vreme u modi. Ali kako da dlačice na obrvama porastu, da biste mogle da prilagodite lep oblik?
Ukoliko imate tanke obrve i želite da promenite njihov oblik, neophodna je pravilna nega. Ako obratite pažnju na naše savete i redovno obavljate sve potrebne procedure, nakon dva meseca ćete moći da se divite svojim obrvama i poradite na njihovom obliku.

Uradite masažu
Obrvama, kao i skalpu, takođe treba masaža. Najbolje je da masažu uradite uljima – ricinusovim ili uljem badema. Dovoljno je samo staviti malo ulja na četkicu za obrve, a zatim lagano masirati. Zahvaljujući tome, krv će bolje cirkulisati i stimulisaćete rast dlaka.

Takođe, ne zaboravite na kozmetičke procedure za obrve nakon tuširanja. Kada primenite balzam za kosu, nanesite malo balzama i na obrve. Tako će i obrve dobiti potreban deo ishrane i hidratacije.

Koristite preparate za rast obrva

Danas postoji mnogo kozmetičkih brendova koji proizvode profesionalna sredstva za ubrzanje rasta dlačica: serumi, gelovi, balzami, kapi. Oni sadrže minerale, biološki aktivne aditive i vitamine. Uz pomoć sredstava ćete brzo razviti željenu dužinu i debljinu obrva, kao i trepavica.

Zaboravite na pincetu

Eksperti savetuju da se oprostite od pincete! Priznajte da često imate želju da bar malo uklonite "višak" dlačica sa obrva. Ali znajte da je najbolje ovo prepustiti stručnjacima.

Srbija danas
Foto:7beautytips.com

:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter