Izvor:
31.01.2018 u 22:17
0

PROBAJTE SAMI: Trik protiv naelektrisane kose ukloniće problem za minut!

Ukrotite elektricitet za samo minut, dva sa vlažnim maramicama. Idealne su one koje imaju malo kokosovog ulja ali mogu i obične. Bitno je da se sa njima pređe donji deo kose i da se izbegne teme kako kosa ne bi izgledala masno. Postoje i profesionalne vlažne maramice za kosu koje se mogu kupiti na internetu.

Ako vam je kosa srednje gustine, perite je kao i obično, ali kada stavite regenerator raspetljate kosu četkom sa širokim zupcima. Nemojte u potpunosti isprati kosu, nego ostavite malo regeneratora na kosi koji će sprečiti vlagu iz vazduha da se apsorbira na vlasima kose.

Nemojte svaki dan prati kosu – ako imate masnu kosu perite je svaki drugi dan, a ako imate suvu, onda dva puta nedeljno. Koristite masniji šampon bez sulfata koji neće uništiti prirodna ulja na kosi. Iako niste oprali kosu, to ne znači da ne možete pre izlaska iz kuće uzeti malo regeneratora u ruke i prstima lagano proći kroz donji deo i vrhove kose, što će smanjiti elektricitet.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter