Izvor:
23.03.2018 u 13:13
0

PROBAJTE: Sa ovim kućnim preparatom „ukrotite“ kovrdže!

Ukoliko ne uspevate da ukrotite kovrdže, a ne želite to da činite lakom i gelom, jer oni samo slepljuju kosu, probajte sa preparatom u kućnoj radinosti.

Lokne mogu da budu pravi "ukras", ali i velika patnja svake devojke. Ukoliko ne uspevate da ih ukrotite, a ne želite to da činite lakom i gelom, jer oni samo slepljuju kosu, probajte sa preparatom u kućnoj radinosti. Lan je odlično rešenje, jer hidrira i neguje kosu, a čini je i sjajnom, mekom i urednom. Ovu moć duguje činjenici da sadrži sluz, koja oblaže vlas i štiti je od vlage i isušivanja.

Potrebne su vam samo tri kašike lana koje ćete sipati u manju šerpu, preliti sa dva decilitra hladne vode i staviti na šporet. Povremeno promešajte dok ne prokuva, skinite sa ringle i poklopite šerpu.

Posle pet minuta semenke lana će ispustiti sluz, a kada se ohladi, procedite dobijenu smesu i sipajte je u staklenu teglicu. Preparat držite u frižideru i nanosite ga posle svakog pranja kose, tako što ćete napraviti nekoliko razdeljaka i na svaki mokri pramen, od temena do vrha, natapkati gel. Potom se očešljajte i osušite kosu fenom.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter