Izvor:
01.04.2018 u 23:45
0

NAJTRAŽENIJA NIJANSA OVOG LETA: Za kosom boje piva poludele sve devojke! (foto)

Kad vam ponestane inspiracije, onda posegnite za nekim ludim svetskim trendom, a ovaj je pravi hit.

Mnogo trendova u bojenju kose je za nama, ali ovakav sigurno niste očekivali. Taman kad pomislite da je dosta, i da nema dalje, neko novo, svetsko čudo osvane pred vama. Kosa "boje piva" je trenutno najveći hit u svetu, a traže je sve dame koje se pripremaju za sunčane dane. Bez obzira na to da li volite pivo ili ne, u ovom trendu ćete sigurno uživati.

Ovaj stil bojenja kose ima veliki broj svetlih pramenova na žućkastoj podlozi, a može se uraditi i u nešto tamnijim nijansama ili u nekoj drečavoj boji, kao što je crvena, narandžasta ili ljubičasta. Neobična kombinacija treba da oslikava kriglu piva – žućkasta tečnost na dnu i ukusna bela pena na vrhu. Odatle potiče neobično ime "Butterbeer Hair".

Ukoliko baš i niste ljubitelj piva, onda se samo setite Harija Potera i čuvenog pića za čarobnjake nazvanog "Butterbeer". Ne tugujte, čak i ukoliko ne umete da smućkate ovo čarobnjačko piće, već trknite kod frizera da vam napravi ovu magičnu poslasticu na kosi.

Kurir
Foto: Instagram/totallymeta/exurebeauty

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter